Παναθηναϊκός: Μέχρι τέλους το Τριφύλλι του Τερίμ!

Τερίμ: «Ενα από τα πράγματα που είπα στους παίκτες...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Είναι φανερό ότι επί Φατίχ Τερίμ ο Παναθηναϊκός θα παλεύει τα παιχνίδια του μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.

Υπάρχουν άνθρωποι που στο λαϊκό υποσυνείδητο περνάνε για θαυματοποιοί, απλά γιατί κέρδισαν ένα ματς κρίσιμο κάνοντας μια κίνηση όλη κι όλη, κι άλλοι που ακόμα κι αν φτάσουν να προπονούν μεγάλες ομάδες και να κερδίζουν τρόπαια θα αντιμετωπίζονται με δυσπιστία γιατί δεν έχουν αυτό το καταραμένο βαρύ επίθετο που πείθει τον κόσμο ότι έχουν κύρος.

Ο Τερίμ το κύρος του το απέκτησε δουλεύοντας στην Τουρκία.

Μπορεί να τονίζουν κάποιοι ότι εκείνη την εποχή οι ντόπιοι επιχειρηματίες έριχναν πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο, αλλά κανείς δεν απαντά γιατί επί χρόνια επέλεγαν τον ίδιο κόουτς για την Γαλατασαράι τη στιγμή που μπορούσαν να πάρουν στη θέση του όποιον ήθελαν.

Νομίζουμε ότι το γιατί το είδαμε (και) χθες: γιατί είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει, δουλεύει, προσφέρει και κυρίως έχει προσωπικότητα να διαχειριστεί σωστά παίκτες εκατομμυρίων χωρίς να λυγίζει από το βάρος της αποστολής.

Μπορεί να χάνει κιόλας, έχει χάσει πολλά. Αλλά πάντα τιμώντας το ποδόσφαιρο που αγαπά κι απαιτώντας από την ομάδα όλη της την προσοχή στα θέλω του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News