Παναθηναϊκός-Ούγκο: «Ο όρος στο συμβόλαιο και ο λόγος που μένει εκτός αποστολής»

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Ούγκο;

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας παρουσιάζει το παρασκήνιο σχετικά με τον Ούγκο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήτνα μια από τις επιλογές του Φατίχ Τερίμ για το κέντρο της άμυνας, ο οποίος, όμως, πλέον έχει… εξαφανιστεί.

Ας δούμε τι αποκαλύπτει δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας sportday.gr, σχετικά με τον όρο στο συμβόλαιό του:

«Τι ακριβώς, λοιπόν, συμβαίνει και ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει βρεθεί στην εξέδρα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Φατίχ Τερίμ, έχει αποκτηθεί ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς. Εδώ ακριβώς είναι το «ζουμί». Αν ο Βίτορ Ούγκο παίξει σε 10 παιχνίδια τότε ενεργοποιείται αυτόματα η οψιόν ύψους 1 εκ. ευρώ στην Μπαϊα. Αυτή τη στιγμή ο Βραζιλιάνος στόπερ μετράει 7 συμμετοχές και στα τελευταία τρία ματς έχει μείνει εκτός αποστολής.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ενδεχομένως ο Τερίμ κάνει δεύτερες σκέψεις για τον παίκτη και για το αν αξίζει να καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό για να αποκτηθεί. Προφανώς δεν μιλάμε για κανά τρομερό ποσό, αλλά ίσως ο Τούρκος προπονητής να μην είναι σίγουρος αν πρέπει να προχωρήσουν οι «πράσινοι» στην αγορά του.

Ενδεχομένως να είναι καθαρά αγωνιστικοί λόγοι και να θεωρεί ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πιο φορμαρισμένοι αμυντικοί από τον Ούγκο. Σίγουρα, όμως, ο συγκεκριμένος όρος με την οψιόν αγοράς γεννά ερωτηματικά τα οποία ίσως να απαντηθούν στα προσεχή παιχνίδια και τη στάση που θα κρατήσει ο Τερίμ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News