Μάχη τίτλου: Το φαβορί και οι νέες αποδόσεις - Που είναι ο Παναθηναϊκός

Τα... έχωσε ο Βαρούχας: «Αν έβαζα όλες τις φάσεις από το Άρης - ΠΑΟ, θα έπιανα όλη την εκπομπή!» (vid)

Το πρωτάθλημα της Super League έχει πάρει φωτιά με τέσσερις ομάδες να το διεκδικούν έχοντας μικρή απόσταση μεταξύ τους κι ούσες μέσα στο παιχνίδι.

Η χθεσινή αγωνιστική της Super League έδωσε νέο ενδιαφέρον στα πράγματα όσον αφορά τη μάχη του τίτλου, καθώς Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός με τις νίκες τους κόντρα σε Άρη, Λαμία μείωσαν τη διαφορά τους από την κορυφή λόγω της ισοπαλίας στο ντέρμπι των Δικεφάλων.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα στο newspao.gr, η κατάσταση στην υπόθεση τίτλου είναι ανοιχτή και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ακριβή έκβαση που θα έχει το πρωτάθλημα, όταν μπει ο επίλογός του.

Μάλιστα η τελευταία αγωνιστική έγινε κι έβαλε περισσότερο φωτιά στα πράγματα, καθώς έφερε ακόμα πιο κοντά τις ομάδες με τη βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής:

Μάχη τίτλου: Το φαβορί και οι νέες αποδόσεις - Που είναι ο Παναθηναϊκός

Από εκεί και πέρα με βάση τα νέα δεδομένα οι στοιχηματικές εταιρείες συνεχίζουν να δίνουν ως φαβορί την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου με απόδοση 2,35 κι έπειτα ν’ ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 3,25.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκος έχει απόδοση 4,00 και είναι στην τρίτη θέση, ενώ τελευταίος παραμένει ο Ολυμπιακός με 8,50.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News