Σπόρτινγκ: 100.000.000 ευρώ για τον παίκτη που παρομοιάζουν με τον Ιωαννίδη
Η Σπόρτιγνκ Λισαβόνας θα κοιτάξει αυτό το καλοκαίρι να πωλήσει τον Βίκτορ Γκιόκερες και μάλιστα του έβαλε ήδη την τιμή του.
Ο Βίκτορ Γκιόκερες είναι η φετινή αποκάλυψη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, καθώς πραγματοποιεί μια τρομερή σεζόν και όλη η Ευρώπη μιλάει για εκείνον βλέποντας όσα κάνει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Μάλιστα ο πορτογαλικός σύλλογος σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είναι έτοιμος να τον πουλήσει σε όποια ομάδα αποφασίσει να της δώσει συνολικά 100.000.000 ευρώ!
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκιόκερες παρομοιάζεται με τον Φώτη Ιωαννίδη τον τελευταίο καιρό, ο οποίος είναι στη λίστα της Σπόρτινγκ και δεν αποκλείεται να κάνει κρούση για την απόκτησή του το καλοκαίρι.
Πάντως σε περίπτωση που η πορτογαλική ομάδα ασχοληθεί με τον Έλληνα επιθετικό θα έχει και τα λεφτά, ώστε να δελεάσει τους πράσινους και να μπουν σε διαπραγματεύσεις μαζί της.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η σίγουρη αλλαγή στην ενδεκάδα με Αστέρα
- Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Μαυροπάνος – Τα 25 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός»
- «Μια ανάσα από τον Γκασαμά ο Παναθηναϊκός - Η εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά το deal»
- Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σήμερα: Η ώρα και το κανάλι (17/10)
- Παναθηναϊκός, αλγόριθμος: Νέα πρόβλεψη για το Conference – Οι πιθανότητες κατάκτησης!