Νίκη... ελπίδας - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Τα highlights της ανατροπής!

Στόχος το «τρίποντο» και με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Έκλεισε στόματα ο Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και με τη νίκη – ανατροπή- (2-1) έμεινε στο κόλπο του τίτλου. Ωστόσο, το συγκεκριμένο ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον το ζητούμενο για τους παίχτες του Φατίχ Τερίμ είναι το «τρίποντο» και με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι γνωστό ότι μόνο έτσι θα εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι λέξεις χαλαρότητα, κούραση δεν πρέπει να εμφανιστούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αρη, αντίθετα στο μυαλό όλων στα «πράσινα» αποδυτήρια ακούγονται οι λέξεις αποφασιστικότητα και σοβαρότητα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα παιχνίδια του με μεγάλη ορμή. Αυτό έχει γίνει και στα τρία μεγάλα ντέρμπι των Playoffs, όμως με τον ΠΑΟΚ οι «πράσινοι» πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους στην άμυνα. Αντίθετα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ η επιθετικότητα βγήκε σε καλό και οι νίκες διατήρησαν στο κόλπο του τίτλου τους «πράσινους».

O αγώνας έχει σέντρα στις 19.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSports Prime.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News