Αρης - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (07/04)

Ένα ακόμη κομβικό ματς στη μάχη του τίτλου! Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (19:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Αρης - Παναθηναικος Live Streaming 07/04

Αρης – Παναθηναικος Live Streaming | Aris – Panathinaikos Live Streaming:

Τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας (ΠΑΟΚ 66, ΑΕΚ 65, Παναθηναϊκός 62, Ολυμπιακός 60, Άρης 48) ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι το βαθμολογικό κίνητρο για τη νίκη είναι κυρίως σε πράσινο φόντο.

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη (2-1) με ανατροπή του σκορ κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο έμεινε ζωντανός στο κόλπο του τίτλου και πήρε ένα ακόμα οριακό ματς.

Οι «πράσινοι» στα τρία επόμενα παιχνίδια με Άρη (εκτός) και Λαμία (εντός, εκτός) «σκέφτονται» μόνο το 3/3 για να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Ο Τερίμ στο ματς με την ΑΕΚ απέκτησε μια έξτρα λύση στην άμυνα, αφού ο Ακαϊντίν έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Πάντως, στο μυαλό του Τούρκου προπονητή υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει βασικός στα χαφ ο Ρούμπεν και είτε ο Αράο να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνα ή να πάρει ανάσες.

Επιθετικά ο Παλάσιος που εξέτισε την ποινή του θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της και θα πλαισιώσει τους Μπερνάρ, Ιωαννίδη.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη ορίστηκε ο Αλεκσάντερ Στάβρεφ από τη Βόρεια Μακεδονία.

Τα νέα των γηπεδούχων και η προϊστορία

Οι παίχτες του Άκη Μάντζιου βλέπουν το παιχνίδι και σαν μια πρόβα, αφού στις 18/5 θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου. Το ζητούμενο για τον Άρη είναι να θέσει από τώρα υπό πίεση την ομάδα του Φατίχ Τερίμ και παράλληλα να δείξει ότι είναι άκρως ανταγωνιστικός και σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Επίσης, στον Άρη θέλουν, μετά την ήττα (2-0) την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα για να μην γίνουν σάκος του μποξ στα Playoffs.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μάντζιος στην άμυνα – μπροστά από τον Κουέστα – προορίζει τους Μοντόγια, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, ενώ ο Φαμπιάνο θα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, αφού με τον Ολυμπιακό πήρε ανάσες.

Στη μεσαία γραμμή οι Βερστράτε, Νταρίντα και Μανού Γκαρσία έχουν τον πρώτο λόγο για να παίξουν βασικοί και στην επίθεση οι θέσεις των Σουλεϊμάνοφ, Μορόν μοιάζουν κλειδωμένες. Οι Σαβέιρο, Ζαμόρα διεκδικούν τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Με γηπεδούχο τον Άρη η προϊστορία σε 30 ματς είναι 8 νίκες για τους κίτρινους, 12 νίκες για το «τριφύλλι» και 10 ισοπαλίες. Σε συνολικά 60 ματς οι Θεσσαλονικείς μετράνε 11 νίκες, οι «πράσινοι» 33 και 16 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Αρης – Παναθηναικος Live Streaming: Μάτια από Ιταλία για Ιωαννίδη

Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει και η ομάδα της Ρώμης στο προσκήνιο για τον “πιστολέρο” του Παναθηναϊκού, ο οποίος συνεχίζει να “πυροβολάει” ακατάπαυστα, πετυχαίνοντας το 21ο φετινό του γκολ στη νίκη επί της ΑΕΚ (2-1).

Νέα αναφορά στην Ιταλία, αυτή τη φορά από τον δημοσιογράφο Μανουέλε Μπαϊοκίνι του Sky Italia, αναφέρει ότι σκάους της Λάτσιο παρακολούθησαν από κοντά τον 24χρονο διεθνή επιθετικό.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία περίπλοκη υπόθεση, αναφέροντας πάντως ότι «ο αντικαταστάτης του Ιμόμπιλε θα μπορούσε να έρθει από την Ελλάδα».

Ακόμα μία φορά βέβαια τα ποσά που αναφέρονται ως κόστος αγοράς του δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, κάνοντας λόγο για 15 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που οι απαιτήσεις του Τριφυλλιού είναι πολύ υψηλότερες.

Επίσης σημειώνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Σεβίλλη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Στουτγκάρδη.

Ανακοίνωση από Θύρα 13 για τελικό Κυπέλλου

Άλλος ένας τελικός προ των πυλών και μια φορά ακόμη μας βρίσκει θεατές του ίδιου έργου.

Στην αρχή με γέλια τα οποία εν τέλει μετατρέπονται σε θλίψη, παρακολουθώντας όλο αυτό που συμβαίνει κι εφόσον μας αφορά άμεσα μπορούμε να σας κάνουμε μία υπενθύμιση.

Σε άλλη μία προσπάθεια μας, με γνώμονα τις μετακινήσεις οπαδών, φιλοξενήσαμε τον κόσμο του Άρη το 2022 στη Λεωφόρο χωρίς να γίνει το παραμικρό . Το παραμικρό δεν έγινε ούτε και στον τελικό κυπέλλου μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο το 2017 στην έδρα του φιναλίστ του κυπέλλου .
Και αφού δε θυμάστε ή κάνετε πως δε θυμάστε και αφού είστε ανάξιοι, όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε περισσότερο.

Δεν απασχολεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού ούτε η ανικανότητα της επο να μην μπορεί να κάνει τα προβλεπόμενα των προκηρύξεων που η ίδια βγάζει , ούτε η ανικανότητα της κυβέρνησης που ενώ εξαγγέλλει νέα μέτρα τελικά επί τάπητος να μη μπορεί να τα εφαρμόσει.
Είμαστε όμως εδώ για να πούμε το εξής :
Ο τελικός κυπέλλου πρέπει να γίνει με κόσμο!!!
Τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο!

Ήρθε η ώρα, να εξαλείψουμε όλα αυτά τα οποία μας έχετε προσάψει και συνεχίζετε να μας προσάπτετε, γι’ αυτό κι αν δεν σας αρέσουν όλες οι υπόλοιπες λύσεις εμείς προτείνουμε το εξής:
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ!

Με κόσμο και των δυο ομάδων όπως το 2010 που είχαμε ως έδρα εμείς το ΟΑΚΑ.Δεν μας νοιάζει το μέρος.

Όπου και να γίνει θα το κάνουμε Λεωφόρο!

Υ.Γ1 Την επόμενη φορά που θα σας κάνουμε τη ζωή ευκολότερη, να βγάλετε σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση.
Υ.Γ2 Το πρόβλημα δεν είναι οι οπαδοί, τα γήπεδα, οι πόλεις, το πρόβλημα είστε εσείς!

Αρης – Παναθηναικος Live Streaming: Μέσα ο Σπόραρ για Άρη

«Παρών» για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη δήλωσε και ο Αντράζ Σπόραρ. Παραμένουν εκτός Σένκεφελντ και Αϊτόρ.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε και ο Άντραζ Σπόραρ. Αντίθετα, ασκήσεις στο γυμναστήριο έκανε ακόμα μία ημέρα ο Σένκεφελντ, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ξανά ο Αϊτόρ. Το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Αρης – Παναθηναικος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr