Παναθηναϊκός: Η κορυφή που κυνηγάει ο Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης με τις τωρινές εμφανίσεις του είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό, καθώς οι μνηστήρες πληθαίνουν και το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει κάνει τρομερά πράγματα τη φετινή χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και δείχνει να μην έχει ταβάνι, καθώς συνεχώς ανεβαίνει επίπεδο.

Μάλιστα οι μνηστήρες αυξάνονται συνεχώς με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκαθαρίσει μεν ότι δεν πουλάει τον Έλληνα φορ, όμως το καλοκαίρι που έρχεται προμηνύεται «καυτό», καθώς οι προτάσεις αναμένονται να είναι πολλές.

Από εκεί και πέρα ο Φώτης Ιωαννίδης σε περίπτωση που αποχωρήσει με μεταγραφή από το Τριφύλλι, τότε κυνηγάει να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς είναι ο παίκτης που πουλήθηκε με τα περισσότερα λεφτά από μια ελληνική ομάδα.

Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού, είχε παραχωρηθεί στη Γουλβς έναντι 19,6 εκατ. ευρώ. Έπειτα τη λίστα ακολουθεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος είχε δοθεί στη Λεβερκούζεν για 17,5 εκατ. ευρώ.

Αυτή τη στιγμή ο Φώτης Ιωαννίδης είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και οι πράσινοι τον αξιώνουν στα 20 εκατ. ευρώ, όμως θα πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει έως το καλοκαίρι, το οποίο σίγουρα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News