Παναθηναϊκός: Με συνταγή... ΑΕΚ για το μεγάλο διπλό

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χαλαρότητα κι όλοι κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι στη Super League.

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε κόντρα στην ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο και ήθελε μόνο νίκη, για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στην Ένωση και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια κι έχοντες ως στόχο τη σταθερότητα.

Ουσιαστικά το Τριφύλλι θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να κάνει το 3/3 με Άρη εκτός και Λαμία τόσο στη Λεωφόρο όσο και στην ομώνυμη πόλη, προκειμένου να απειλήσει ακόμα περισσότερο τους αντιπάλους του που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Μάλιστα ο Φατίχ Τερίμ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του με το μότο να παραμείνει το ίδιο πλέον και για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Με… συνταγή ΑΕΚ, λοιπόν, προχωράει το Τριφύλλι για το 3/3 στο επόμενο διάστημα στη Super League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News