Αποκάλυψη για Ιωαννίδη: Αυτές είναι οι 8 ομάδες που τον θέλουν στο ρόστερ τους

Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη η Φωτεινή Πετρογιάννη

Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι δεδομένο πως συνεχώς θα αυξάνονται οι μνηστήρες για εκείνον.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει κάνει άλματα στην καριέρα του και κάθε χρόνο είναι και καλύτερος φτάνοντας φέτος στο σημείο να παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Συνεπώς οι οκάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον όχι μόνο δεν είναι λίγες αλλά αυξάνονται συνεχώς με τον Έλληνα φορ να τραβάει το ενδιαφέρον τους, όπως το μέλι τις μέλισσες.

Συγκεκριμένα, το calciomercato για τον Ιωαννίδη ενδιαφέρονται η Λάτσιο (εάν φύγει ο Τσίρο Ιμόμπιλε), Μπολόνια (εάν ο Ζίρκζε φύγει), η Στουτγκάρδη (αντί του Γκιρασί), η Σπόρτινγκ (για αντικαταστάτη του Γιόκερες), η Σεβίλλη, η Άιντραχτ, ενώ έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Γουέστ Χαμ και Σέλτικ.

Στο παρελθόν οι Ιταλοί είχαν γράψει και για ενδιαφέρον της Αταλάντα.

Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κρατήσει τον Ιωαννίδη στην ομάδα του και όχι να τον πουλήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News