Παναθηναϊκός: Κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ και τη ΔΙΕΛΥΣΕ!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 2-1: Τα highlights της ανατροπής!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν για τον Παναθηναϊκό αυτό που λέμε «για να αντιμετωπίσεις τον φόβο σου, κοίτα τον στα μάτια».

Το τριφύλλι περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στην Ελλάδα έχει κάθε φορά να αντιμετωπίσει καταστάσεις που ξυπνούν εφιάλτες και ψυχολογικά συμπλέγματα λόγω της ατέλειωτης αναμονής για ένα πρωτάθλημα.

Δύσκολο να αφήνεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες για εξιλέωση να περνούν, η μια κατόπιν της άλλης.

Την Τετάρτη με μπροστάρηδες φρέσκα, αμόλυντα (από το μικρόβιο της ήττας) πρόσωπα όπως ο Αράο (στην φυσική του θέση), ο Ακαϊντιν, ο Βέρμπιτς, ο Μπακασέτας, λύγισες τη νταμπλούχο.

Ήταν βασικό για τον Παναθηναϊκό να αδειάσει το κεφάλι του πριν μπει στο χορτάρι της Λεωφόρου.

Να κλειδώσει στο ντουλάπι των αποδυτηρίων και να μη πάρει τίποτα μαζί του στον αγωνιστικό χώρο από τα λάθη που έγιναν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σίγουρα το 0-1 στο 5′ σόκαρε πολλούς αλλά η αντίδραση ήταν η πρέπουσα, ξεκινώντας να παίζεις το ματς μπάλα-μπάλα, χτίζοντας το παιχνίδι σου και βγάζοντας στο τερέν την οποία ποιοτική διαφορά έχεις.

Όλοι γνωρίζουν ότι αυτό απαιτεί τον ύψιστο βαθμό συγκέντρωσης την οποία αυτή τη φορά η ομάδα διέθετε κι ευχόμαστε να το δούμε και στο Χαριλάου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News