Παναθηναϊκός: Βρήκε στο πρόσωπό του, το φως που έψαχνε για επαναφορά

Παναθηναϊκός: Βρήκε στο πρόσωπό του, το φως που έψαχνε για επαναφορά

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ έψαχνε αντίδραση κι έναν ηγέτη προκειμένουν να παραμείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση αναφορικά με τις ελπίδες που είχε για διεκδίκηση τίτλου.

Η ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ μηδένισε τη νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τους πράσινους να βάζουν, κυριολεκτικά μόνοι τους, τα χέρια τους και να βγάζουν τα μάτια τους.

Η ομάδα έψαχνε αντίδραση παρ’ όλα αυτά και ήθελε να δώσει τις απαντήσεις της σε όλους εκείνους που τη θεωρούσαν τελειωμένη, προκειμένου να μπει εκ νέου στη διεκδίκηση του τίτλου.

Μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία εύρεσης απαντήσεων ήθελε κι έναν ηγέτη, ο οποίος θα την καθοδηγούσε προς το σωστό δρόμο. Θα αποτελούσε τον εμπνευστή της προσπάθειας μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Έναν ηγέτη που τον βρήκε στο πρόσωπο του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε φως στις ελπίδες του Τριφυλλιού κάνοντας μια τρομερή εμφάνιση κι ουσιαστικά ασκώντας «ποδοσφαιρικό bullying» σε όλη την άμυνα της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει ανεβάσει απίστευτα την απόδοσή του και κάθε χρόνο δείχνει να είναι και καλύτερος. Διψάει για διάκριση και δε φοβάται να τα βάλει με κανέναν, καθώς πιστεύει πολύ στον εαυτό του και τις περισσότερες φορές δικαιώνεται.

Είναι δεδομένο πως οι Μουκουντί-Βίντα θα θυμούνται για… πολύ καιρό την εμφάνιση του Ιωαννίδη στη Λεωφόρο, καθώς όσο κι αν προσπάθησαν να τον περιορίσουν, έκαναν μια τρύπα στο νερό.

Συνεπώς ο 24χρονος στράικερ πέτυχε ένα γκολ, είχε συμμετοχή σ’ εκείνο του Τάσου Μπακασέτα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες να μεγαλώσει το προβάδισμα της ομάδας του και θα μπορούσε να είχε μοιράσει κι ασίστ αν ο Μπερνάρ δεν είχε σημαδέψει το κάθετο δοκάρι.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Ιωαννίδη το… φως που έψαχνε προκειμένου να κάνει το come back και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News