Κατσουράνης: «Μαγικοί Μπακασέτας - Ιωαννίδης, δίκαια γύρισε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός» (vid)

Κατσουράνης: «Μαγικοί Μπακασέτας - Ιωαννίδης, δίκαια γύρισε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης παρέθεσε την άποψή του για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Κέρδισε η ομάδα με τις περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες, η ομάδα που το ήθελε πολύ. Κλισέ φράση.

Με όποια ρίσκα πήρε ο Τερίμ που γύρισε την ομάδα πίσω. Του αρέσει του Τερίμ η επίθεση, προσπάθησε, όμως, να πάρει και το αποτέλεσμα και καλά έκανε. 

Ψυχολογικά για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο να μένεις πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Έδειξε, όμως, ότι δεν επηρεάστηκε.

Μετά το 15-20′ είναι όλο το ημίχρονο Παναθηναϊκός. Δίκαια γύρισε το παιχνίδι. Μπορεί να είναι δύο προσωπικά λάθη του Μουκουντί, όμως, ήταν από την πίεση του Παναθηναϊκού. Και άλλοι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν λάθη.

Μαγικός ο Ιωαννίδης, μαγικός και ο Μπακασέτας. Δεν κατάφερε να τους αντιμετωπίσει η ΑΕΚ. Δεν δημιούργησε κλασσική μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ, είχε κάποιες υποψίες φάσεων. Ο Μπακασέτας και ο «Χ» Μπακασέτας, θα δει την κριτική, θα την ξεχωρίσει…

Υπήρξαν κόρνερ που θα μπορούσε να καθαρίσει ο Ντραγκόφσκι, μου έκανε εντύπωση η αδυναμία του τερματοφύλακα. Δεν τα εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ. Τα χτυπήματα δεν ήταν κακά.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News