Με Βέρμπιτς και Ακαϊντίν - Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ

Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός 0-3: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Γνωστή έγινε η 11άδα του Παναθηναϊκού στον «τελικό» με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Παναθηναϊκός υποχρεωτικά ψάχνει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο «Αποστολος Νικολαϊδης» προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στη μάχη του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» απομακρύνθηκαν 6 βαθμούς από την κορυφή της Superleague και δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 την Κυριακή στην ιστορική έδρα του Τριφυλλιού έφερε «καμπανάκια» στο πράσινο στρατόπεδο ενόψει της μεσοβδόμαδης αναμέτρησης με την Ένωση και ο Φατίχ Τερίμ συνομίλησε για αρκετή ώρα στο προπονητικό κέντρο με τους ποδοσφαιριστές του.

Πέρα από τους τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός «έχασε» και δύο ποδοσφαιριστές στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά», τον Άντραζ Σπόραρ (τραυματίας) και τον Σεμπαστιάν Παλάσιος (τιμωρημένος).

Ως γνωστόν στο απουσιολόγιο του Τριφυλλιού βρίσκονται οι τραυματίες Πάλμερ Μπράουν και Μάγκνουσον, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Βίτορ Ούγκο, Μπαρτ Σένκεφελντ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Δείτε την ενδεκάδα:

Με Βέρμπιτς και Ακαϊντίν - Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News