Παναθηναϊκός: Μεγάλη κουβέντα μεταξύ Τερίμ - παικτών πριν την ΑΕΚ

Γελούσαν στον Παναθηναϊκό για την «αποχώρηση Τερίμ»!

Ο Φατίχ Τερίμ θέλησε να συσπειρώσει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενόψει του «τελικού» με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Μόνο ευχάριστο δεν ήταν το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά την εντός έδρας ήττα 3-2 από τον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι έχασαν έδαφος στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού έμειναν έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας της Superleague και την πρωτοπόρο ΑΕΚ που νίκησε με … buzzer beater 1-0 τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στη Λεωφόρο θα είναι κρίσιμο για τον Παναθηναϊκό. Με νίκη επιστρέφει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου, με ισοπαλία το έργο του γίνεται δυσκολότερο, με ήττα μπαίνουν… πρόωροι τίτλοι τέλους!

Ο Φατίχ Τερίμ γνωρίζοντας το αποψινό διακύβευμα του αγώνα, μίλησε για αρκετή ώρα στους ποδοσφαιριστές του στο Κορωπί, προκειμένου να τους τονώσει ψυχολογικά, να τους κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις στο αγωνιστικό σκέλος και να τους κατευθύνει τακτικά στην «τελική» μάχη απέναντι στην ομάδα του Αλμέιδα.

Στον πρώτο αγώνα του Τούρκου προπονητή απέναντι στην Ένωση, το Τριφύλλι δεν πήρε στις… λεπτομέρειες το τρίποντο (2-2), λόγω ενός πέναλτι του Ζέκα στις καθυστερήσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News