Παναθηναϊκός: Το καταλαβαίνεις όταν λείπει από την ενδεκάδα!

Παναθηναϊκός: Το καταλαβαίνεις όταν λείπει από την ενδεκάδα!

Στα άσχημα αποτελέσματα ειδικά πέρσι όλοι τον έδειχναν με το δάχτυλο αποκαλώντας τον παρωχημένο, δύσκαμπτο, αργό και…γέρο.

Τις προάλλες με τον ΠΑΟΚ όλοι αναζητούσαν την ηρεμία του. Ο Ρούμπεν Πέρεθ με την τακτική του σοφία έλειψε πολύ.

Ο Ισπανός συντονίζει την κυκλοφορία στο κέντρο δίχως να είναι ο παίκτης που θα μαρκάρει ή που θα καταπιεί χιλιόμετρα ή που θα κάνει τον αντίπαλο να τρομάξει.

Όμως ξέρει να προστατεύει την μπάλα, να μοιράζει σωστά παιχνίδι και να είναι μονίμως κομβικός αν και πάντα στην αφάνεια, με τους ποιο ντελικάτους συμπαίκτες του να μαζεύουν τα μπράβο και τα χειροκροτήματα.

Έμπειρος, δεν κρύβεται ποτέ ο Ρούμπεν, αλλά ο κόσμος έχει πάντα τα μάτια του στους Μπερνάρ και στους Παλάσιος.

Πιστός στρατιώτης συνόλου ο Ισπανός με ποιότητα, πάντα όμως στη σκιά κάθε Μπακασέτα. Παίκτης χτυπημένος από την μοίρα θα μπορούσε να πει κανείς: Ο κόσμος καταλαβαίνει το πόσα δίνει όταν λείπει από το χορτάρι και η ομάδα χάνει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News