Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (03/04)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (03/04)

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τετάρτη το βράδυ (21:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική των Playoffs της Super League.

Ματς που έχει τον χαρακτήρα του «τελικού»!

Στο, Παναθηναϊκό αναγνωρίζουν ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι πλέον το ματς της χρονιάς και οι λόγοι είναι αρκετοί. Ο Τερίμ και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πρέπει να επιστρέψουν στις επιτυχίες, προκειμένου να μειώσουν την διαφορά τους από την κορυφή και να μείνουν στο κόλπο του τίτλου. Μια νέα βαθμολογική απώλεια ουσιαστικά θα βγάλει το «τριφύλλι» εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος.

Στα «πράσινα» αποδυτήρια αποφάσισαν να πατήσουν «delete» στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, αφού δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα. Το ζητούμενο είναι η αντίδραση με νίκη και το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να διορθώσει τις ανορθογραφίες που έγιναν με τον Δικέφαλο του Βορρά.

 O αγώνας έχει σέντρα στις 21:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (31/03)

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με πιο ορθολογικό σχήμα με βασικό στόχο να κερδίσουν τη «μάχη» της μεσαίας γραμμής και να επιβάλουν τον ρυθμό τους.

Τιμωρημένος είναι ο Παλάσιος και το κενό του στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα καλύψει ένα έκ των Τζούρισιτς ή Μαντσίνι.

Οι υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης θα καλυφθούν από τους Ιωαννίδη, Μπερνάρ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας.

Στην άμυνα μπροστά από τον Ντραγκόφσκι θα παίξουν οι Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ.

Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News