Βρούτσης: «Με ψηφιακό αλλά και τον παραδοσιακό τρόπο η είσοδος στα γήπεδα»
Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε ότι από τις 9 Απριλίου θα ξεκινήσει η ταυτοπροσωπία στα γήπεδα.
Η πλατφόρμα tickets.gov.gr για το ψηφιακό εισιτήριο είναι πλέον διαθέσιμη και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης προχώρησε στις απαραίτητες ανακοινώσεις όσον αφορά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης:
«Η Κυβέρνηση έδειξε αποφασιστικότητα από την αρχή. Όλη η κοινωνία ήθελε να αλλάξουμε κάτι. Ο τελευταίος πρόσφατος αθλητιθκός νόμος φαίνεται με έκπληξη ότι φαίνεται να αποδίδει θετικά, συμβάλλουν ταυτόχρονα το Υπουργείο, η Κυβέρνηση κι οι ίδιοι οι φίλαθλοι. Θέλουν να βλέπουν τις ομάδες τους να παίζουν ποδόσφαιρο και να μην ρισκάρουν να κλείσουν ξανά τα γήπεδα».
Για το αν θα φτάσουμε να βλέπουμε φιλάθλους και των δύο ομάδων: «Εκτιμώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν πάμε όμως από το Α στο Ω. Χρειάζονται βήματα. Πλέον βλέπουμε αγώνες μεγάλων ομάδων κι βλέπουμε ότι έχει αλλάξει η εικόνα. Οι ίδιοι οι οπαδοί περιφρουρούν μαζί με τις ομάδες τους το γήπεδό τους.
Δείξαμε ότι είμαστε αταλάντευτοι, δείξαμε ότι είμαστε το ίδιο, ένιωθαν όλες οι ομάδες το αίσθημα της δικαιοσύνης, δεν αδικήθηκε καμία ομάδα. Το 1ο βήμα ήταν η ψήφιση του νόμου, το 2ο οι κάμερες, Σε όλα τα γήπεδα να υπάρχουν οι πιο σύγχρονες κάμερες. Αυτό έλειπε.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΣήμερα είμαστε στο νέο βήμα την ταυτοπροσωπία που θα ισχύσει από τις 9 Απριλίου. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεταβατικό στάδιο ώστε οι φίλαθλοι να εξοικοιωθούν. Θα εφαρμόζεται κι ο νόμος της ταυτοπροσωπίας και το παλιό σύστημα».
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου ανέφερε:
«Ξεκινάμε από 9/4. Πάμε από το καινούριο που βάζουμε το εισιτήριο μας σκανάροντας το qr code ή αν δεν έχουμε καταφέρει να κατεβάσουμε το Gov.gr wallet μπαίνουμε με τον παραδοσιακό τρόπο στα γήπεδα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι οπαδοί είναι να κατεβάσουν το Gov.gr wallet..
Πλέον η ταυτοποίηση γίνεται κατευθείαν στο ψηφιακό μας πορτοφόλι. Όποιος έχει το διαρκείας του το βάζει στο Wallet κι αυτόματα γίνεται η ταυτοποίηση».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτό το συμβόλαιο υπογράφει ο Μπόνγκα, τι ισχύει με το NBA out
- Έτσι έγινε το «μπαμ» με Μπόνγκα: Ποιες ομάδες νίκησε ο Παναθηναϊκός
- Ομπράντοβιτς: Τι είπε για τις αποχωρήσεις Αταμάν και Σκαριόλο στο συνέδριο προπονητών
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 1-3
- Ομπράντοβιτς: Η απάντηση στα σενάρια για Χουάντσο και Όσμαν - Τι είπε για Μπόνγκα, Μπατίστ, Διαμαντίδη