Ντέμης: «Ο Τερίμ ήταν φορτισμένος, ατυχής η δήλωση για τη διαιτησία!» (vid)

Ντέμης: «Ο Τερίμ ήταν φορτισμένος, ατυχής η δήλωση για τη διαιτησία!» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

«Δεν με έχει πείσει καμία ομάδα ότι έχει σταθερή απόδοση. Αν κερδίσει η ΑΕΚ στη Λεωφόρο, οι πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα γίνονται πολύ μεγάλες. Δεν έχει τελειώσει, όμως, το πρωτάθλημα.», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Αν στα τρία ματς πάρει 7 βαθμούς η ΑΕΚ, είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χρειάζεται άλλους 4 βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.»

Για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-3: «Δεν έβγαλα πολλά συμπεράσματα, μπήκε γκολ στο πρώτο λεπτό. Πειραματίζεται γενικώς ο Τερίμ, κάποια αποτελέσματα του έκατσαν. Θα αρχίσουν και οι αποτυχίες.

Ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ με τα δύο σέντερ φορ, δεν τον άφησε να αναπτυχθεί από πίσω. Άρχισε να διώχνει τη μπάλα από την άμυνά του, ο Παναθηναϊκός πίεζε μεν πολύ, αλλά ήταν άναρχος. Θέληση είχε, Μπερνάρ είχε, αλλά ο ΠΑΟΚ ήξερε τι να κάνει με τη μπάλα στα πόδια.

Ο Μπράντον ήταν καταπληκτικός, ο Τάισον ήταν πρώτος σε ενέργειες, σε πάσες. Τη διαφορά την έκαναν αυτοί οι δύο ατομικά. Ρυθμό και περισσότερες επιθέσεις είχε ο Παναθηναϊκός. Ξέφυγε από τον Τσέριν ο Μεϊτέ και έφτασε έξω από την περιοχή χωρίς να τον ενοχλήσει κάποιος. Στο β’ μέρος μπήκε καλύτερα ο Παναθηναϊκός, θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 2-1, μέτρησε τρεις καλές ευκαιρίες. 

Ο Μπερνάρ , ο Τόμας και ο Τάισον ήταν οι καλύτεροι του ματς. Ιδιαίτερα ενεργητικοί ήταν Μπακασέτας-Κώτσιρας.»

Για τη διαιτησία: «Είπα σε ένα φίλο μου, δεν είχα ξαναδεί καλύτερο διαιτητή. Ήταν καταπληκτική η διαιτησία. Η δήλωσή του ήταν άτυχη. Δεν ασχολήθηκα, δεν ξέρω για τις καθυστερήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν 3-1 με δέκα παίκτες ο ΠΑΟ. Σίγουρα ήταν φορτισμένος ο Τερίμ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News