Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (31/03)

Παναθηναϊκός: Έτσι κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βίρτους Μπολόνια (21:30) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ματς χωρίς αύριο στην κατάμεστη Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (18.00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League και η δίψα των δύο ομάδων για τους τρεις βαθμούς της νίκης ξεχειλίζει.

Το «τριφύλλι» υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ και οι παίχτες του Φατίχ Τερίμ θέλουν να συνεχίσουν την αντεπίθεση με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Αυτή ξεκίνησε μέσα στο Φάληρο όταν ο Παναθηναϊκό διέλυσε με ανατροπή 1-3 τον Ολυμπιακό και πλέον πλησίασε στο -3 την κορυφή της βαθμολογίας.

Η κατάσταση στη βαθμολογία (ΑΕΚ 62, ΠΑΟΚ 60, Παναθηναϊκός 59, Ολυμπιακός 57) σημαίνει ότι πάνω στο χορτάρι θα πέσουν κορμιά. Οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας και σ’ ένα ματς χωρίς αύριο να κάνουν το 2/2 στα Playoffs. Έτσι θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν και από το οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 O αγώνας έχει σέντρα στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 2 HD.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (31/03)

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News