Μάντζιος: «Θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Μάντζιος: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό!»

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της NOVA για διάφορα θέματα, όπως ο επερχόμενος τελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και ρωτήθηκε και για τον μεγάλο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν κατάλαβαν οι παίκτες πόσο σημαντικός είναι ο στόχος του Κυπέλλου για τους παίκτες: «Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα, που πρώτη φορά έζησαν πράγματα με τον κόσμο του Άρη εκτός γηπέδου. Πιστεύω ότι αντιλήφθηκαν όλοι ότι είμαστε σε ένα μεγάλο κλαμπ.

Από τη στιγμή που περάσαμε στον τελικό κι έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το τρόπαιο, θα το κάνουμε. Πλέον, όλοι στην ομάδα αντιλαμβάνονται πόσο πολύ το θέλει ολόκληρος ο οργανισμός αυτό το τρόπαιο. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα δώσουμε την ψυχή μας να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη. Όμως, αυτό πρέπει να περιμένει, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε στην ημέρα του τελικού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News