Χωρίς τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός στο Final-4!

Παναθηναϊκός: Με 200 οπαδούς στη Σλοβακία

Το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας.

Δυστυχώς όμως όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αθλητισμού μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων αυτό θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας.

Η ανακοίνωση:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News