Παναθηναϊκός: Οι τρεις σίγουρες αποχωρήσεις το καλοκαίρι

Παναθηναϊκός: Οι τρεις σίγουρες αποχωρήσεις το καλοκαίρι

Το ερχόμενο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αποχαιρετήσει δεδομένα τρεις ποδοσφαιριστές του με την υπόθεση του ενός να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται το καλοκαίρι να πορευθεί χωρίς τρεις παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ αυτή τη στιγμή, αλλά δεδομένα θα ψάξουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Αρχικά ο πρώτος είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος μετά τα όσα έλαβαν χώρα στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του, τέθηκε εκτός ομάδας και προπονείται μόνος του στο Κορωπί περιμένοντας να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο δεύτερος που αναμένεται ν’ αποχωρήσει σίγουρα από το Τριφύλλι είναι ο Χουάνκαρ, ο οποίος στα 34 του πλέον θα κοιτάξει να επιστρέψει στη χώρα του, ενώ κι ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι μπορεί να βρει κάτι καλύτερο στη θέση του αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Τέλος, ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι είναι ο Μπερνάρ Ντουάρτε, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βραζιλία και την αγαπημένη του Ατλέτικο Μινέιρο.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση οι πράσινοι δεν έκαναν ποτέ πρόταση ανανέωσης στον Βραζιλιάνο, οπότε κι εκείνος αποφάσισε να λάβει τα μέτρα του για το μέλλον του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News