Παναθηναϊκός: Η αλήθεια για τα 15+5 εκατομμύρια ευρώ για Ιωαννίδη!

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να εξετάζει σοβαρά την πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη, ως εναλλακτική λύση στη θέση του Γκιόκερες. Σύμφωνα με το Mais Futebol, ο Παναθηναϊκός έχει θέσει οικονομικές απαιτήσεις, ζητώντας 15 εκατομμύρια ευρώ για τη μετακίνησή του, συν έξτρα πέντε εκατομμύρια σε μορφή μπόνους.

Επιπλέον, οι Πορτογάλοι ισχυρίζονται ότι για τον φετινό πρώτο σκόρερ του «τριφυλλιού» ενδιαφέρονται επίσης Αταλάντα και Σεβίλλη – επιβεβαιώνοντας, κατά μία έννοια, και τις δηλώσεις του Άνταμ Τσέριν.

Ο 24χρονος φορ έχει τραβήξει τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του αυτή τη σεζόν, κατά την οποία έχει μετρήσει 20 γκολ και επτά ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο «Mais Futebol», καθώς το Τριφύλλι δεν έχει ορίσει τιμή για τον Ιωαννίδη, από τη στιγμή που οι πράσινοι δεν έχουν διάθεση να τον πουλήσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News