«Πρώτη συζήτηση! Ο Παναθηναϊκός θέλει 15+5 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Ιωαννίδη»

Παναθηναϊκός: Πλάνο για πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε Ιωαννίδη

Ο δημοσιογράφος Μπρούνο Ανδράδε αποκάλυψε την πρώτη επαφή Παναθηναϊκού – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την αγορά του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και τις απαιτήσεις του Τριφυλλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Πορτογαλία, έγινε η πρώτη διαπραγμάτευση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Η Σπόρτινγκ ήρθε σε επαφή με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ιωαννίδης είναι ο νο1 στη λίστα για να αντικαταστήσει τον Γκιόκερες.

Στον Παναθηναϊκό ζητούν 20 εκατομμύρια ευρώ. 15 φιξ και άλλα 5 για την επίτευξη στόχων (σ.σ αριθμός τερμάτων). Η Αταλάντα και η Σεβίλλη είναι επίσης στο κόλπο για τον Έλληνα επιθετικό.»

Ως γνωστόν, με τη Σπόρτινγκ και τον Παναθηναϊκό υπάρχει καλή σχέση. Αποκτήθηκε ο Άντραζ Σπόραρ, πουλήθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και δεν αποκλείεται να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ιωαννίδης είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, ενώ ως γνωστόν, η διοίκηση του Τριφυλλιού θα πει το «ναι» μόνο σε μια αστρονομική πρόταση.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News