Το άνοιγμα του Βλαχοδήμου και... η βέβαιη επιστροφή στον Παναθηναϊκό!

Απίθανο «τακουνάκι» του Γκνάμπρι, στα δίχτυα του Βλαχοδήμου! (vid)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα γίνει «πράσινος» στο μέλλον, αφού η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να αποκτήσει τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Τον επόμενο μήνα ο Βλαχοδήμος θα μπει… στα – άντα με την καριέρα του να μην έχει πάρει την εκτιμώμενη πορεία μετά από τις ονειρικές εμφανίσεις επί σειρά ετών στην Μπενφίκα.

Παρόλα αυτά, δεν παύει να αποτελεί τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην Ελλάδα και εκείνον που θα υπηρετήσει την Εθνική κάτω από τα δοκάρια και τα επόμενα χρόνια, ενώ ίσως, να πάρει και συμμετοχή και στο Euro το καλοκαίρι του 2024, αν η επίσημη αγαπημένη φύγει με τη νίκη από την Τιφλίδα το απόγευμα της Τρίτης (26/3).

Η δήλωση του Βλαχοδήμου πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό, δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο «Ody» υποστήριζε πάντα το Τριφύλλι, έστω και από τη Λισαβόνα. Και ο ίδιος δε δίστασε να επικοινωνήσει το μήνυμα αυτό, παρότι ανήκει σε ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Σίγουρα ο Βλαχοδήμος δεν είναι ευχαριστημένος στο «Νησί». Με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ εκείνος έχει σημειώσει μόλις 7 συμμετοχές, έχει δεχτεί 16 τέρματα και έχει κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία (στις 5/11/23 κόντρα στην Άστον Βίλα). Ταυτόχρονα οι μετοχές του 29χρονου τερματοφύλακα «πέφτουν» ασταμάτητα, από τα 16 εκατ. ευρώ, στα 9 (!).

Με την τωρινή πολιτική που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός (επί Φατίχ Τερίμ) να μαζεύει την ελίτ της Εθνικής Ελλάδος, ο Βλαχοδήμος δεν αποκλείεται να ξαναντυθεί στα πράσινα.

Ο Ντραγκόφσκι είναι σε καλή ηλικία, αλλά δεν έχει αποκτηθεί ακόμα, με τη μορφή αγοράς από τον Παναθηναϊκό. Ο Λοντίγκιν θα μπει σύντομα στα 34. Από την άλλη, ο Βλαχοδήμος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, ωστόσο, τίθεται εν αμφιβόλω, αν θα το εξαντλήσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News