Ο Ιωαννίδης πρωτοσέλιδο στη Record και στα ραντάρ της Σπόρτινγκ!

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης, κάνει μια καταπληκτική χρονιά με τον Παναθηναϊκό ενώ πλέον σκοράρει συνεχώς και με την Εθνική Ελλάδας.

Όπως είναι λογικό, οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων και στη λίστα, σύμφωνα με την Record, προστίθεται και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Η πορτογαλική εφημερίδα, έχει πρωτοσέλιδο το Σάββατο τον Ιωαννίδη, που σύμφωνα με τον τίτλο, είναι «στο ραντάρ» της ομάδας της Λισσαβόνας, που τον προορίζει για τη διαδοχή του Γκιόκερες ή του Παουλίνιο, στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο στο «τριφύλλι» έως το 2027. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι «πράσινοι» ξεκινούν τις διαπραγματεύσεις από τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ για την απόκτησή του, φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί η Στουτγκάρδη, η Σέλτικ και η Σεβίλλη.

Δείτε παρακάτω:

Ο Ιωαννίδης πρωτοσέλιδο στη Record και στα ραντάρ της Σπόρτινγκ! Ο Ιωαννίδης πρωτοσέλιδο στη Record και στα ραντάρ της Σπόρτινγκ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News