Παναθηναϊκός: Ποιο σύστημα; Εκεί είναι το... ζουμί!

Παναθηναϊκός: Στο ρελαντί... γλέντησε τον Ολυμπιακό!

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φάνηκε πως δεν παίζει ρόλο το σύστημα, αλλά οι δυνάμεις των παικτών κι ο βαθμός συγκέντρωσής τους.

Δεν ήταν “εκεί” στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου οι πράσινοι και το πλήρωσαν πανάκριβα. Αν δεν τρέχεις κι όπως πρέπει, τότε το πρόβλημα μεγαλώνει.

Προσέξτε, όταν οι ποδοσφαιριστές μίας ομάδας δεν βρίσκονται στα απαιτούμενα επίπεδα φυσικής κατάστασης, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα ότι δεν μπορούν να βγάλουν γρήγορες αντιδράσεις, αλλά και στο ότι σε απλές επεμβάσεις δεν βάζουν την ένταση που απαιτείται και δεν ενεργούν στο σωστό χρόνο.

Επίσης, στην προσπάθεια να πάνε σε τελική προσπάθεια δυσκολεύονται να βρουν το σωστό βηματισμό και να πάρουν από το κορμί τους την ώθηση που θα τους βοηθήσει να κάνουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Όλα αυτά παρουσιάστηκαν στη Λεωφόρο κόντρα σε Λαμία, Κηφισιά κι εκεί που δεν ήξερες τι να περιμένεις στο Φάληρο προ ημερών, είδαμε τελικά μια ρωμαλέα ομάδα που ήτα απόλυτα συγκεντρωμένη, με παίκτες με τρεξίματα που τελικά έκαναν τα δύσκολα, εύκολα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News