Δούκας - Δήλωση για Βοτανικό: Οι μπουλντόζες και το χρονοδιάγραμμα

Παναθηναϊκός: Η... ευρωπαϊκή πρόταση του Δούκα για τη Λεωφόρο

Ο δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, ξεκαθάρισε πως μ’ εκείνον στο τιμόνι, το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει κανονικά, ενώ μίλησε και για το χρονοδιάγραμμα.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε δηλώσεις του στο «worldenergynews.gr» ξεκαθάρισε πως μ’ εκείνον στο τιμόνι του δήμου, το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει κανονικά, ενώ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει τι θα γίνει αναφορικά με τα χρονοδιαγράμματα, προκειμένου να ξέρει ο κόσμος λεπτομέρειες για το έργο.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι χθες εγκρίθηκε από τον Δήμο Αθηναίων η υποβολή πρότασης του συνολικού προϋπολογισμού των 6.863.881,99 ευρώ για τις «χωματουργικές εργασίες για την απομάκρυνση πάσης φύσεως υλικών στο υπό κατασκευή γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην περιοχή Βοτανικού-Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Με εμένα το γήπεδο θα γίνει. Το χρονοδιάγραμμα θα είναι αυτό, που θα το πούμε εξειδικευμένα και συγκεκριμένα, μόλις μπουν οι μπουλντόζες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News