Παναθηναϊκός: Νέα δεδομένα για Μουσλέρα, τι «παίζει» με τα λεφτά για Ντραγκόφσκι

Έδειξε... Ντραγκόφσκι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο (pic)

Ο Φερνάντο Μουσλέρα «έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, τη στιγμή που οι πράσινοι θα ρίξουν το βάρος στον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι.

Οι Τούρκοι τις προηγούμενες ημέρες σήκωσαν ψηλά το θέμα του Φερνάντο Μουσλέρα ανακαλύπτοντας έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του εμβληματικού γκολκίπερ της Γαλατασαράι με αφορμή μία τηλεφωνική επικοινωνία του Φατίχ Τερίμ με τον Ουρουγουανό.

Ωστόσο, όπως γράφει η Sportday, θέμα επί της ουσίας δεν υπήρξε ποτέ. Οπως σημειώνει το δημοσίευμα, ο Τερίμ έχει όντως μία εξαιρετική σχέση ετών με τον 38χρονο, οι δύο άνδρες έχουν χτίσει μία δυνατή φιλία και μία σχέση εμπιστοσύνης κι έχουν πολύ συχνή επικοινωνία στο τηλέφωνο. Ο Μουσλέρα μάλιστα ήταν απ τους πρώτους που επικοινώνησε με τον Τερίμ στα τέλη Δεκεμβρίου για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, οι πράσινοι αναμένεται να ρίξουν όλο το βάρος για τη θέση του τερματοφύλακα στη περίπτωση του Ντραγκόφσκι, για τον οποίο έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα η οψιόν αγοράς του από την Σπέτσια (επειδή συμπλήρωσε 10 συμμετοχές) και η οποία ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Εντούτοις, στο τέλος της σεζόν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα προσπαθήσουν να έχουν νέα διαπραγμάτευση με την Σπέτσια, καθώς η ιταλική ομάδα κινδυνεύει με υποβιβασμό και ενδεχομένως να χρειαστεί τα χρήματα που θα προσφέρουν οι Πράσινοι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News