Μίλησε ξανά με Τερίμ ο Ατζούν - Τι είπαν μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μίλησε ξανά με Τερίμ ο Ατζούν - Τι είπαν μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποκάλυψε ότι μίλησε με τον Φατίχ Τερίμ μετά το Ολθμπιακός-Παναθηναϊκός και μάλιστα ανέφερε τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο ήταν «must-win».

Οι πράσινοι μετά από μια σπουδαία εμφάνιση κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-1 και να μπουν και πάλι στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου.

Μάλιστα μετά το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποκάλυψε πως μίλησε με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τι συζήτησαν οι δύο άνδρες μεταξύ τους.

Ουσιαστικά οι δύο Τούρκοι διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και είναι λογικό να υπάρχει ανάμεσά τους συχνή επαφή.

Αναλυτικά όσα συζήτησαν:

«Ο Παναθηναϊκός του προπονητή Φατίχ Τερίμ, νίκησε στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια και προς το τέλος της συνομιλίας μας, με ρώτησε για την εκπομπή. Θέλω να καταδείξω ότι όλοι γνωρίζουν για τη δουλειά μας, ακόμα και όταν δεν βρίσκονται στην Τουρκία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News