Παναθηναϊκός: Αλλάζει τακτική ο Τερίμ, θα θυμίζει... προετοιμασία

Τερίμ: "Αυτόν τον Παναθηναϊκό σκέφτομαι" - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύονται την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων καθώς και την άδεια που τους έχει δώσει ο Φατίχ Τερίμ μέχρι την επόμενη Τρίτη.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις, ο Τούρκος προπονητής σκοπεύει να δουλέψει σε δυο συγκεκριμένους τομείς.

Αρχικά, ο Τερίμ θέλει να δουλέψει πολύ στη τακτική και θα αφιερώσει αρκετές προπονήσεις, τόσο στο κομμάτι της ανάπτυξης και της δημιουργίας, όσο και σε αυτό της αμυντικής λειτουργίας.

Στόχος του είναι να παρουσιάσει ένα σύνολο ακόμα καλύτερο στην πορεία κυρίως στην άμυνα, εκεί που έχουν εμφανιστεί τα περισσότερα προβλήματα.

Ταυτόχρονα, αναμένεται να ανέβει κάπως η ένταση στις προπονήσεις μιας και η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι το τέλος του μήνα δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Έτσι, κάποιες ημέρες οι προπονήσεις θα είναι πιο έντονες προκειμένου να μην υπάρξει χαλάρωση στο μεγάλο διάστημα της αγωνιστικής αποχής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News