Βοτανικός: Μπαίνουν στο οικόπεδο οι κατασκευαστικές, το βήμα πριν την ανέγερση

Βοτανικός: Ξένες εταιρίες για  το γήπεδο!

Τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης που απασχολεί τους εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού αποκαλύφθηκαν σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως μεταδόθηκε στον σταθμό Ελλάδα Sports 94,3 μέσα στον Απρίλιο αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά την κατασκευή του σύγχρονου γηπέδου του Παναθηναϊκού, αλλά και περαιτέρω ενημέρωση προς τον κόσμο της ομάδας από επίσημα χείλη, ακόμα και από τον ίδιο τον Δήμαρχο των Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

«Μετά από επαφή των εμπλεκόμενων φορέων για τη Διπλή Ανάπλαση (Δήμος Αθηναίων, Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΠ Ελαιώνα) προκύπτει ότι τα επόμενα βήματα είναι τα εξής:

1. Μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να μπουν στο οικόπεδο του Βοτανικού οι κατασκευαστικές εταιρείες, που έχουν αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου. Θα ολοκληρώσουν τον καθαρισμό και στη συνέχεια θα αρχίσει η ανέγερση.

2. “Τρέχουν” οι διαδικασίες για την αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας.

3. Στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει, όπως ενημέρωσε επισήμως ο Ερασιτέχνης, είτε στο τέλος του μήνα, είτε στις αρχές Απριλίου, υπάρχει σημαντική πιθανότητα να είναι παρών και να απαντήσει σε ερωτήματα ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Labros Garaganis (@lgaraganis)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News