«Αυτά είπαν Τερίμ και Μουσλέρα - Ο απαράβατος όρος που ειπώθηκε στην κουβέντα»

«Αυτά είπαν Τερίμ και Μουσλέρα - Ο απαράβατος όρος που ειπώθηκε στην κουβέντα»

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας αποκάλυψαν το διάλογο μεταξύ του Φατίχ Τερίμ και του Φερνάντο Μουσλέρα με σκοπό ο δεύτερος να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί έναν πολύ σημαντικό προπονητή για την καριέρα του Φερνάντο Μουσλέρα με τους δύο άνδρες να έχουν εξαιρετικές σχέσεις μετά και την τρομερή συνεργασία τους στη Γαλατασαράι.

Μάλιστα ο Τούρκος τεχνικός επικοινώνησε με τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα προκειμένου να τον… ψήσει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, βάζοντας στο τραπέζι όμως ένα βασικό δεδομένο.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού αγαπάει τη Γαλατασαράι κι έχει συνδεθεί μ’ αυτή στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του με αποτέλεσμα να μη θέλει να της κάνει κάποιο κακό.

Έτσι, στην επικοινωνία που είχε με τον Μουσλέρα, σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ της Τουρκίας, του ανέφερε πως θα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του μονό εάν δεν ανανεώσει με τη Γαλατά. Αλλιώς δεν πρόκειται να προσπαθήσει να κλέψει τον παίκτη από το σύλλογο.

Αυτό σημαίνει πως τη δεδομένη χρονική στιγμή το Τριφύλλι δεν έχει κινηθεί προς τον Μουσλέρα, κατόπιν υπόδειξης του Τερίμ.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μόνο μια γενική πρόσκληση του Τούρκου προπονητή προς τον 38χρονο πορτιέρε, εφόσον εκείνος δεν ανανεώσει με τη Γαλατασαράι. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News