Παναθηναϊκός: Επιστροφές... μεταγραφές για Τερίμ μετά τη διακοπή!

«Φωτιά» στα playoffs - Η βαθμολογία μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Με γεμάτη τη φαρέτρα του αναμένεται να πάει ο Φατίχ Τερίμ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα playoffs.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος αναμένεται να έχει μεγάλο μέρος του ρόστερ του στη διάθεσή του, καθώς μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες ορισμένοι παίκτες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

Ο Παναθηναϊκός μετά το μεγάλο διπλό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέκτησε ψυχολογία και κέρδισε χρόνο προκειμένου να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του και να επανέλθει ακόμα καλύτερος για την πολύ δύσκολη συνέχεια.

Μπορεί στη διάρκεια της διακοπής να του λείψουν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ και Λοντίγκιν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες, όμως τα πράγματα για τον Τερίμ είναι μόνο θετικά.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι στη δράση θα επιστρέψουν οι Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Χουάνκαρ αλλά και Σένκεφελντ που αντιμετώπιζαν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών ο καθένας τους.

Έτσι, ο Τούρκος προπονητής θα έχει περισσότερες λύσεις προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News