Πεντάρα στο φιλικό ο Παναθηναϊκός, κέφια οι Γερεμέγεφ και Αϊτόρ!

Πεντάρα στο φιλικό ο Παναθηναϊκός, κέφια οι Γερεμέγεφ και Αϊτόρ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ με 5-0 στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε με τους Αϊτόρ και Γερεμέγεφ να είναι σε… μεγάλα κέφια!

Φιλικό έδωσαν οι παίκτες του Τριφυλλιού με τον Παναθηναϊκό Β’ προκειμένου ο Φατίχ Τερίμ να δει ορισμένα πράγματα από τους παίκτες του και να βγάλει κάποια συμπεράσματα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 έχοντας μάλιστα σε εξαιρετική μέρα τους Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας. Το τελευταίο γκολ πέτυχε ο Τζούρισιτς, ενώ δοκάρι είχε και ο Ούγκο.

Αναλυτικά:

5-0 επικράτησε η πρώτη ομάδα.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’  έγινε το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Το παιχνίδι είχε διάρκεια δύο 30λεπτα.

Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 5-0 με δύο γκολ του Γερεμέγεφ (10’, 43’), δύο του Αϊτόρ (30’, 60’) και ένα του Τζούριτσιτς (14’), ενώ δοκάρι είχε ο Ούγκο.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν ενώ με άδεια απουσίασαν οι Ζέκα, Μλαντένοβιτς. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Η πρώτη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη (40’ Κώτσιρα), Χουάνκαρ, Αράο, Ούγκο, Ρουμπέν (45’ Μπερνάρ), Βιλένα, Αϊτόρ, Λημνιό (40’ Παλάσιος), Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Η δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Λίλο (31’ Μαργκόνο), Λάμψια (31’ Τουρκοχωρίτη), Προδρομίτη (45’ Συμεωνίδη), Κάτρη (45’ Χατζηιωάννου), Κυριόπουλο (31’ Μαρτίνη), Φρόκου (31’ Καραμπά, 50’ Τσεβά), Αθανασακόπουλο (31’ Κρυπαράκο), Σαρδέλη (31’ Καλοσκάμη), Μαντσίνι Ντ. (55’ Σγούρο), Φουρτάδο (31’ Μαντσίνι Β.), Μπιλάλ (31’ Νταμπίζα, 45’ Λιούμη).

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη την προσεχή Τρίτη το απόγευμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News