Παναθηναϊκός: «Μάτια» Τερίμ σε Τούμπα και ΠΑΟΚ!
Ο Φατίχ Τερίμ και οι συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν απόψε το βράδυ το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, προκειμένου να διαβάσουν περισσότερο τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Ο Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή που υπάρχει στα playoffs για τις εθνικές ομάδες, αγωνίζεται στη Λεωφόρο κόντρα στον ΠΑΟΚ σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος.
Οι πράσινοι προκειμένου να συνεχίσουν να βρίσκονται στο κόλπο για τον τίτλο και μάλιστα με αρκετές αξιώσεις, θα πρέπει πρώτα να κάνουν το 2/2 στα playoffs και συνεπώς να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ.
Ο Φατίχ Τερίμ θα έχει τη δυνατότητα πάντως να κάνει μια μίνι προετοιμασία με τους παίκτες του λόγω της διακοπής που αναφέραμα παραπάνω, ενώ από εκεί και πέρα κι ο ίδιος θα δουλέψει προκειμένου να μάθει όσο γίνεται περισσότερο τον αντίπαλο.
Ο Τούρκος προπονητής και οι συνεργάτες του αναμένεται να παρακολουθήσουν απόψε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συλλέξουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News