Φερνάντο Μουσλέρα: Ποιος είναι ο σούπερ κίπερ που θέλει στον Παναθηναϊκό ο Τερίμ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Ο Τερίμ τηλεφώνησε στον Φερνάντο Μουσλέρα!»

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες συνδέθηκε μέσω του Φατίχ Τερίμ με τον σπουδαίο τερματοφύλακα, Φερνάντο Μουσλέρα.

Ο Παναθηναϊκός όπως σας είχαμε ενημερώσει, είχε συνδεθεί μέσω του Φατίχ Τερίμ με τον πασίγνωστο τερματοφύλακα Φερνάντο Μουσλέρα, ο οποίος αγωνίζεται εδώ κι αρκετά χρόνια στην Τουρκία.

Ο Φερνάντο Μουσλέρα γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1986 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής έχοντας καταγωγή από την Ουρουγουάη.

Μεγαλώνοντας αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά και μάλιστα να γίνει τερματοφύλακας παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια χώρα που κυρίως φημίζεται για τους παίκτες που έχει βγάλει από το κέντρο και μπροστά.

Ο Μουσλέρα ξεκίνησε την καριέρα του από την Μοντεβιδέο το 2004, για να δοθεί τον τελευταίο χρόνο παραμονής του στην ομάδα (2006-07) δανεικός στη Νασιονάλ.

Στην Λατινική Αμερική ωστόσο δεν έκατσε για πολύ και το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς μετακόμισε στη Serie A και τη Λάτσιο συγκεκιμένα, την οποία υπηρέτησε για τέσσερα χρόνια (2007-11).

Από το 2011 και μετά, ο Μουσλέρα βρίσκεται στη Γαλατασαράι, έχει γίνει θρύλος της τούρκικης ομάδας και η προσφορά του είναι κατί περισσότερο από τεράστια, καθώς μετράει πάνω από 400 συμμετοχές με το σύλλογο.

Παράλληλα ο Ουρουγουανός έχει αγωνιστεί με την εθνική της χώρας του Κ17 και Κ19, ενώ από το 2009 έως σήμερα είναι διεθνής με τους άνδρες, έχοντας κι εκεί πετύχει πολλά (133 συμμετοχές με τη φανέλα της Ουρουγουάης).

Συνολικά στην καριέρα του έχει ένα Κύπελλο Ιταλίας κι ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας με τη Λάτσιο, έξι πρωταθλήματα Τουρκίας, τέσσερα Κύπελλα Τουρκίας, πέντε Σούπερ Καπ Τουρκίας με τη Γαλατασαράι και ένα Κόπα Αμέρικα με την εθνική Ουρουγουάης.

Δεδομένα μιλάμε για έναν εξαιρετικά έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος παράλληλα διαθέτει και ποιότητα και σίγουρα θα τάραζε τα νερά του μια δεδομένη μεταγραφή του στο Τριφύλλι έστω και στην ηλικία των 37 ετών που είναι αυτή τη στιγμή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News