Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/03)

Ολυμπιακος - Παναθηναικος Live Streaming | Ζωντανά σήμερα 17/3

Ακόμη ένα βαρβάτο βήμα τετράδας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:45) στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Euroleague που κρίνει πολλά για το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Η μάχη για το πλασάρισμα στις θέσεις των Playoffs κορυφώνεται στην Euroleague λίγες στροφές πριν το φινάλε, με τους «αιώνιους» να τίθενται αντιμέτωποι στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική σε μια πολύ κρίσιμη μονομαχία.

Νίκη-χρυσάφι

Μία νίκη χωρίζει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους τρίτους «πράσινους» να έχουν ρεκόρ 18-10 και τους πέμπτους «ερυθρόλευκους» 17-11 αντίστοιχα και είναι ευνόητο πως η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι η πολύ κρίσιμη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που είναι εκ των πλέον φορμαρισμένων ομάδων της διοργάνωσης με πέντε σερί νίκες μετά και το 74-69 επί της Βίρτους έχει σταθεροποιηθεί στην εξάδα και τώρα θέλει να αναρριχηθεί στην τετράδα ενώ περιμένει τον «αιώνιο» αντίπαλο με στόχο το 2/2 μετά το 78-88 στο ντέρμπι της πρεμιέρας στο ΟΑΚΑ.

Σε καλή κατάσταση είναι και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την κούρσα για το πλεονέκτημα έδρας μετά το άνετο 85-67 επί της Βιλερμπάν, αναζητώντας το αποφασιστικό «διπλό» στο Φάληρο που θα τον μετατρέψει σε μεγάλο φαβορί για την τετράδα.

Ο νικητής στο ΣΕΦ εφόσον προκύψει χωρίς παράταση, έστω και με έναν πόντο διαφορά θα έχει αβαντάζ στην ισοβαθμία που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, καθώς οι διαφορές πόντων μετρούν στην κανονική διάρκεια και στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι είχε κριθεί στην παράταση.

Οι δύο ομάδες είναι ψηλά στην κατάταξη με όχημα την άμυνα. Ο Ολυμπιακός με 75 πόντους παθητικό ανά αγώνα διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, επιτρέποντας και τα λιγότερα ριμπάουντ στον αντίπαλο (31.5) με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να είναι πρώτος στα κλεψίματα (7.4) και με συνολικά την καλύτερη αμυντική αξιολόγηση (79.5), αναγκάζοντας τον αντίπαλο στα περισσότερα λάθη (13.9).

Κοντός: «Δεν θα ρισκάρουμε τους στόχους μας για μεταγραφές Μάρτιο μήνα»

Η… επιστροφή του Παναθηναϊκού στο κορυφαίο επίπεδο τον έχει εμπλέξει σε σειρά μεταγραφικών σεναρίων κάτι που μοιάζει τουλάχιστον… επικίνδυνο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Για τον λόγο αυτό ο Δημήτρης Κοντός με δηλώσεις του φρόντισε να βάλει φρένο στα σενάρια αυτά να κατηγοριοποιήσει τις προτεραιότητες της ομάδας και να στείλει ένα όχι και τόσο ευχάριστο μήνυμα σε όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Μπολόνια για το ματς με τη Βίρτους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κοντού:

«Αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια είχαμε πάρει μια απόφαση να μη σχολιάζουμε, να μη διαψεύσουμε και να μην επιβεβαιώνουμε. Καθώς είναι απόλυτα φυσιολογικό να εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός σε τέτοια σενάρια μετά την επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο.

Όμως, από τη στιγμή που για παράδειγμα η MARCA μας έχει βάλει στον ρυθμό της και.. τρέχουμε από πίσω της θα πρέπει να αντιδράσουμε. Προφανώς και στην Ισπανία διαπραγματεύονται με τους παίκτες τους, αλλά και εμείς έχουμε στο μυαλό μας τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ μας. Και είναι πολύ καλά δομημένο. Αυτό που σκεφτόμαστε εμείς είναι τα συμβόλαια που τελειώνουν. Όπως του Γκραντ, του Γκριγκόνις και του Ναν.

Δε θα μπαίναμε σε διαδικασία να μιλήσουμε με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και σε λίγο καιροί μπορεί να βρεθούμε αντίπαλοι στην κορυφαία στιγμή της σεζόν. Είναι λογικό για όλους να υπάρχει μια καλή ατμόσφαιρα για όλους και να προκύπτουν σενάρια αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτά. Δε θα ρισκάρουμε σε καμία περίπτωση τους στόχους μας, για κανένα μεταγραφικό σενάριο Μάρτιο μήνα. Και πέσει το ίδιο γινόταν, αλλά πέρσι τέτοια εποχή χτίζαμε την νέα ομάδα. Τώρα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες που είναι αναπόσταστα κομμάτια της».

«Ομάδα με ορίζοντα τριετίας»

«Η ομάδα μας χτίστηκε με ορίζοντα τριετίας… Δεν είναι μια χρήσης. Τριετή συμβόλαια, μεγάλες συμφωνίες. Με παίκτες όπως ο Ναν που πρέπει να διαπραγματευτείς με διαφορετικό τρόπο.

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια υπάρχει μια τεράστια αδημονία απά όλους. Είναι πολύ όμορφο το άγχος που έχουμε αλλά και μια τεράστια πίεση για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Το έχω ζήσει κι εγώ να μείνω εκτός γηπέδου. Θα στεναχωρήσω τον κόσμο. Υπολογίζουμε ότι θα είναι κοντά στα 900 άτομα που θα μείνουν εκτός γηπέδου. Η ΚΑΕ έχει 1150 αιτήματα από φίλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν, στο γήπεδο θα μπουν μέχρι 324 και ίσως πάρουμε 50 ακόμα πανάκριβα εισιτήρια πίσω από τον πάγκο της ομάδας. Όποιος θέλει να γλιτώσει χρήματα ή στεναχώρια να το κάνει. Δεν εξαρτάται από εμάς και η Μπολόνια δεν είναι αναγκασμένη να ανοίξει περισσότερα καθίσματα. Με τις περισσότερες ομάδες συνεργαστήκαμε  άψογα, αλλά εδώ είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση. Πρέπει να προετοιμαστεί ο κόσμος γι αυτή την κατάσταση.  Η ΚΑΕ εξυπηρέτηση κάνει. Η Μπολόνια είναι αναγκασμένη να δώσει 25 προκλήσεις».

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Κάθε ματς σημαντικό, αλλά αυτό με τον Παναθηναϊκό ίσως λίγο πιο πολύ»

Για τη σημασία του ντέρμπι σε αυτή την κρίσιμη καμπή της Euuroleague με την πιθανή είσοδο στην τετράδα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Φιλίπ Πετρούσεφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος φόργουορντ του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ντέρμπι:

«Δεν θεωρώ πως ο αυριανός αγώνας διαφέρει τόσο πολύ σε σχέση με εκείνους που έχουν προηγηθεί ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό. Προφανώς παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θεωρώ πως αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Θεωρώ πως πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση και να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες».

Για το αν μετά από δύο συμμετοχές του σε αιώνια ντέρμπι έχει κατανοήσει απόλυτα τη σημασία αυτών των ντέρμπι: «Ναι σίγουρα καταλαβαίνω. Βλέπω εκτός παρκέ, τους φιλάθλους στους δρόμους… Μερικές φορές ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό τον αγώνα, παρά άλλες αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα ξέρω τι σημαίνει για όλους».

Νομίζω ότι όλα τα ματς είναι σημαντικά για το πλεονέκτημα έδρας. Αύριο ίσως να είναι και λίγο πιο σημαντικό. Θα έχουμε το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια μετράνε. Αν δεν τα κερδίσουμε, το αυριανό αποτέλεσμα δεν θα έχει τόση σημασία. Κάθε ματς είναι σημαντικό, αλλά αύριο ίσως λίγο πιο πολύ».

Για το ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού θα… άφηνε στα αποδυτήρια: «Δεν ξέρω. Δεν θα κλείδωνα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Κάποιες φορές οι ομάδες παίζουν καλύτερα με μικρότερο rotation, όταν κάποιοι παίκτες παίζουν περισσότερα λεπτά, οπότε δεν θα κλείδωνα κανέναν».

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News