Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης πάει... άμεσα για νέο συμβόλαιο!

Ιωαννίδης για Μπερνάρ: «Θα πάω στο αεροδρόμιο για να μη φύγει!»

Ο Παναθηναϊκός ούτε που συζητάει την πώληση του Φώτη Ιωαννίδη, παρά τα σενάρια από το εξωτερικό, ενώ και ο Ελληνας φορ αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται το εξωτερικό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά από μερικές εβδομάδες που δεν ήταν σε καλή κατάσταση, βρίσκει ξανά τα καλά πατήματά του, οργιάζοντας στο γήπεδο.

Ο Έλληνας σέντερ, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από το Transfermarkt, κοστολογείται πλέον, στα 10 εκατ. ευρώ, αλλά στο Τριφύλλι δεν συζητούν όχι για αυτό το ποσό, αλλά… ούτε και για 15 εκατ. ευρώ, όπως γράφτηκε.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να κρατήσει τον Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό για πολλά χρόνια ακόμα, και μόνο με κάποια εξωπραγματική πρόταση θα πει το «ναι» στην παραχώρησή του.

Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν, δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει στην ομάδα. Λέγεται, μάλιστα, πως λίαν συντόμως, θα γίνει και αναπροσαρμογή των αποδοχών του, προκειμένου ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο Φάληρο να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Από το περιβάλλον του Ιωαννίδη δεν προκύπτει από κάπου η επιθυμία να αποχωρήσει τώρα για το εξωτερικό. Και στην προσωπική του ζωή, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του, επομένως, δεν θα είναι προτεραιότητά του το ερχόμενο καλοκαίρι να αλλάξει περιβάλλον.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να συνεχίσει πάνω σε ένα πλάνο και για αυτό το λόγο, υπέγραψε και τον Φατίχ Τερίμ για 1,5 χρόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News