Transfermarkt: «Επιασε» τα 10 έκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης, άνοδος για άλλους δύο και βουτιά για επτά!

Transfermarkt: «Επιασε» τα 10 έκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης, άνοδος για άλλους δύο και βουτιά για επτά!

Ο Φώτης Ιωαννίδης έπιασε τα οκτώ ψηφία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Transfermarkt, ενώ μεγάλη άνοδο σημείωσε και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Στη δημοφιλή πλατφόρμα Transfermarkt η χρηματική αξία του Φώτη Ιωαννίδη, παρά το διάστημα του τραυματισμού του, ανέβηκε σε οκταψήφιο νούμερο.

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη νεότερη ενημέρωση στις 6 Μαρτίου του 2024 (πριν τη ντομπιέτα με τον Ολυμπιακό), κοστολογείται πλέον, στα 10 εκατομμύρια ευρώ (αντί για 9).

Η μεγαλύτερη άνοδος που κατέγραψε «πράσινος», ήταν του Γιώργου Βαγιαννίδη. Ο νεαρός μπακ «εκτοξεύτηκε» από τα 2,2 στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Τις μετοχές του αύξησε και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ από το 1,2 στα 1,5 εκατομμύριο ευρώ μέσα σε λιγοστά λεπτά συμμετοχής.

Πτώση 2 εκατομμυρίων ευρώ καταγράφηκε στον Τάσο Μπακασέτα (από τα 9 στα 7 εκατομμύρια ευρώ). «Τσεκούρι» 500 χιλιάδων ευρώ γνώρισαν οι Βίτορ Ούγκο (από 2,5 στα 2 εκατομμύρια) και στον Σεμπαστιάν Παλάσιος (από 3 στα 2,5 εκατομμύρια).

Μικρότερες μειώσεις γνώρισαν οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι (από 1,8 σε 1,5), Πάλμερ Μπράουν (από 2 σε 1,8), Μάγκνουσον (από 2 σε 1,8) και Χουάνκαρ (από 700 χιλ. στις 600 χιλ.).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News