Παναθηναϊκός: Οι εσωτερικές συζητήσεις πριν το μεγάλο διπλό με Ολυμπιακό
Στον Παναθηναϊκό όλη την εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν τα πάντα προκειμένου άπαντες να είναι ψυχολογικά και πνευματικά έτοιμοι.
Το κομμάτι της αγωνιστικής προετοιμασίας είναι σίγουρα από τα πιο σημαντικά σε μια ομάδα πριν πάει να παίξει ένα παιχνίδι και πόσο μάλλον ένα ντέρμπι.
Παρ’ όλα αυτά εκτός από το συγκεκριμένο κομμάτι υπάρχει και το πνευματικό με το ψυχολογικό. Εκεί όπου οι πράσινοι επίσης πήραν άριστα όσον αφορά την προετοιμασία που έγινε πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα στο Φάληρο.
Άπαντες στην ομάδα ήξεραν πως μετά τις γκέλες με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ δεν τους έπαιρνε να χάσουν κι άλλους βαθμούς, καθώς το πρωτάθλημα θα χανόταν πολύ νωρίς.
Έτσι, λοιπόν, η συσπείρωση που υπήρξε στο Κορωπί από την Τετάρτη και μετά, όταν και γύρισαν οι παίκτες στις προπονήσεις, ήταν τεράστια.
Ο Φατίχ Τερίμ είχε προσωπικές συνομιλίες με αρκετούς παίκτες, ωστόσο εκτός απ’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους συζήτησαν αρκετά και προσπάθησαν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ψυχολογικά, προκειμένου να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό.
Τέλος, είναι δεδομένο πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η οποία θεωρούσε τελειωμένο τον Παναθηναϊκό μετά τις γκέλες, πείσμωσε ακόμα περισσότερο την ομάδα και έθιξε τον εγωισμό των παικτών.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη