Άκης: «Ποια γκολ έβαλε ο Παναθηναϊκός, μόνοι μας τα βάζουμε - Η Ρεάλ φοβάται τον Ολυμπιακό!» (vid)

Άκης: «Ποια γκολ έβαλε ο Παναθηναϊκός, μόνοι μας τα βάζουμε - Η Ρεάλ φοβάται τον Ολυμπιακό!» (vid)

Ο Άκης Βαρδαλάκης βγήκε στην εκπομπή «Άντε Γεια» μετά την 3άρα από τον Παναθηναϊκό και μίλησε για το ντέρμπι και τη συνέχεια των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού:

«Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο πολυ-αθλητικό οργανισμό του πλανήτη, η ομάδα μας. Στο βόλεϊ γυναικών κατέκτησε την κούπα ο Ολυμπιακός, μία πίσω από την Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, τα κορίτσια του πόλο προκρίθηκαν στο Final 4. Στο βόλεϊ οι άντρες κέρδισαν και έκαναν το 1-0 με τον Μίλωνα. Στο ποδόσφαιρο τα ξέρετε…

Δεν έχει τελειώσει κανένα πρωτάθλημα. Το μοναδικό που έχει τελειώσει, είναι το επόμενο πρωτάθλημα που θα το πάρει ο Ολυμπιακός. Αυτό συζητιέται. Εγώ έχω μάθει να μιλάω σοβαρά. Θέλω να εκθειάσω τον κόσμο μας που σε δυο παιχνίδια που δεν πήγαμε καλά, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

Από κει και πέρα, αν θέλουμε να τα βάλουμε κάτω, ο Ολυμπιακός πριν από 1,5 μήνα, ήταν με κλίμακα το 10, στο 2. Εκεί που λέγαμε να πάμε στο 3, στο 4, στο 5, εμείς πήγαμε στο 7 σε ένα μήνα μέσα που κι αυτό επιτυχία είναι. Βέβαια, δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, παρόλο που είναι φυσιολογικό. Καμία ομάδα δεν πάει ”τρένο”, από τη στιγμή που δεν είναι καν ομάδα. Ξέρουμε τι έχει γίνει αυτή τη χρονιά, την προηγούμενη.

Το χειροπιαστό είναι πως έχουμε έναν προπονητή, ο οποίος θυμίζει την εποχή Μαρτίνς, με τη διαφορά ότι αυτός δέχτηκε να τσαλακωθεί. Με την ίδια προοπτική και φιλοσοφία αποκτήθηκαν. Ο ένας έλεγε να τελειώσει η χρονιά και ο άλλος μπήκε στα βαθιά από νωρίς. Αυτό έχει τον αντίκτυπό του. Δεν είναι δικιά του ομάδα ο Ολυμπιακός, ούτε οι παίκτες που έχει επιλέξει.

Ούτε τα συστήματά του, έχει κάνει. Δεν πρόλαβε να δουλέψει καν. Παίζαμε Τετάρτη-Κυριακή ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να διακρίνουμε ότι δεν γίνεται να κάνει αυτή τη χρονική περίοδο, την κατάλληλη αξιολόγηση του υλικού. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχουμε τόσα στόπερ, ενώ παίζαμε 3-5-2, με τον Κορμπεράν… τώρα άμα δείτε το ρόστερ του ΟΣΦΠ, έχει υπεραριθμία στα στόπερ και στα φορ. 

Ποια γκολ, τι γκολ έβαλε ο Παναθηναϊκός… Τα πιο πολλά τα βάζουμε μόνοι μας. Πάμε στη ”μεγάλη εικόνα”. Πολλά μπορούν να γίνουν. Είναι μια χρονική περίοδος, όπου ο προπονητής δεν μπορεί να κάνει τα δικά του. Αναγκαστικά κοιτάει να ελίσσεται , με ό,τι υλικό έχει, να πάρει το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να του λένε και δυο πράγματα κάποιοι ρε γαμ…! 

Απογοητευτήκαμε, στενοχωρηθήκαμε. Δεν μας έκατσε καλά, πάνω στον ενθουσιασμό μας. Μην περιμένεις, τώρα, από τον Παναθηναϊκό να φας τρία γκολ σε πέντε φάσεις. Γίνονται αυτά… Βάλτε κάτω τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος εκτός έδρας παρότι στο ”Καραϊσκάκης”. Αν πάρει διπλό με την ΑΕΚ στην Αγια-Σοφιά… Να είμαστε σοβαροί στις κρίσεις μας σε σχέση με την ομάδα. Συγχαρητήρια στον κόσμο.

Την Πέμπτη (σ.σ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο ΣΕΦ) να είμαστε όπως πρέπει, γιατί μας έχουν στημένους από παντού, μη φάμε καμία αγωνιστική. Ολόκληρη Ρεάλ κάνει τη μία ήττα μετά την άλλη, για να μη διασταυρωθεί μαζί μας. Όλοι θέλουν να αποφύγουν τον Ολυμπιακό και το δείχνουν και στην πράξη!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News