Τα... μάζεψε ο Γεωργούντζος: «Ζητώ συγγνώμη στον Φατίχ Τερίμ, είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη!» (vid)

Τα... μάζεψε ο Γεωργούντζος: «Ζητώ συγγνώμη στον Φατίχ Τερίμ, είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη!» (vid)

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος πήρε πίσω όσα είπε στο κανάλι του για τον προπονητή του Παναθηναϊκού μετά την τριάρα στο Φάληρο.

Ο Καλαματιανός δημοσιογράφος είχε χαρακτηρίσει ως «ξεπερασμένο προπονητή» τον Φατίχ Τερίμ και ως «μάγκα» τον Μεντιλίμπαρ πριν την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Η 3άρα του Τερίμ στον Μεντιλίμπαρ ανάγκασαν τον θερμό υποστηρικτή της «Μαύρης Θύελλας» να αναθεωρήσει σχετικά με τις απόψεις του και προχώρησε σε εκ νέου τοποθέτηση για τον πολύπειρο τεχνικό του Παναθηναϊκού.

Σε νεότερο βίντεο, λοιπόν, ανέφερε: «Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη στους Παναθηναϊκούς και από τον Τερίμ, τον σπουδαίο προπονητή του Παναθηναϊκού. Χωρίς να το θέλω, τους πίκαρα. Παραμένει από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Πίστευα ότι ο Μεντιλίμπαρ κράτησε τους παίκτες με τη Μακάμπι για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Εξακολουθεί ο Ολυμπιακός να έχει σημαντικά προβλήματα. Μπράβο στον Παναθηναϊκό, δίκαια η νίκη. Συγγνώμη και πάλι…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News