Παναθηναϊκός: Απέφυγε τη ζημιά ο Ντραγκόφσκι
Δεν αντιμετωπίζει κάτι ανησυχητικό ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος θα υπολογίζεται κανονικά στον επόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος άτυχος από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, διότι χρειάστηκε να αντικατασταθεί από τον Φατίχ Τερίμ μόλις στο 4ο λεπτό, λόγω προβλήματος στον αριστερό προσαγωγό.
Ο πράσινος γκολκίπερ φαίνεται πάντως πως έχει αποφύγει τη μεγάλη ζημιά, καθώς με το που αισθάνθηκε το τσίμπημα στο πόδι του κάλεσε αμέσως το ιατρικό τιμ και δείχνει πως έχει αποφύγει έναν πιο βαρύ τραυματισμό.
Το report της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με την προσθήκη του Χουάνκαρ, ο οποίος ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, διεξήχθη το μεσημέρι της Δευτέρας η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».
Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες.
Ατομικό ακολούθησαν οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, θεραπεία έκανε ο Ντραγκόφσκι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη