Παναθηναϊκός: Έξαλλοι με τη διαιτησία, πήρε κίτρινη ο Παπαδημητρίου

Παναθηναϊκός: Έξαλλοι με τη διαιτησία, πήρε κίτρινη ο Παπαδημητρίου

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά κατά τη διάρκεια του αγώνα οι άνθρωποι της ομάδας ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις του.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο, ότι έκανε μεγάλο μπάσιμο για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε χάσει αρκετά σημαντικό έδαφος.

Μπορεί οι πράσινοι να πήραν το τρίποντο όμως οι άνθρωποι της ομάδας δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με τη διαιτησία του Ντάνιελ Σλάγκερ, καθώς θεωρούν ότι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έγινε πέναλτι στον Παλάσιος, το οποίο δε δόθηκε.

Συγκεκριμένα ο Νταβίντ Κάρμο έκανε ένα μαρκάρισμα πάνω στον Αργεντινό εξτρέμ του Τριφυλλιού, ωστόσο η φάση ελέγχθηκε για λίγο από το VAR και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε όλον τον πάγκο του Τριφυλλιού με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να παίρνει την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News