Χουάν Ραμόν Ρότσα: Πράσινες ευχές σ' έναν πραγματικό θρύλο (pic)

Ρότσα

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που έχει γράψει τη δική του μοναδική ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έχει γενέθλια σήμερα και η πράσινη ΠΑΕ φρόντισε να του ευχηθεί.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδεθεί όσο λίγοι με τον Παναθηναϊκό με τον Αργεντινό να υπήρξε παίκτης αλλά και προπονητής του συλλόγου.

Σπουδαία προσωπικότητα, απίστευτος ποδοσφαιριστής και προπονητής που οδήγησε σε επιτυχίες το σύλλογο και μεγάλωσε την ιστορία του.

Παράλληλα λατρεύτηκε πολύ από τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ακόμα και σήμερα δεν τον ξεχνάει και έχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια για εκείνον.

Σήμερα ο Αργεντινός πρώην παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού έχει γενέθλια και η πράσινη ΠΑΕ φρόντισε να του στείλει τις ευχές της.

Έγραψε χρυσή ιστορία με τον Παναθηναϊκό ως παίκτης και ως προπονητής, λάτρεψε το Τριφύλλι και λατρεύτηκε όσο λίγοι. Ο σπουδαίος Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει γενέθλια και όλοι στον Παναθηναϊκό του ευχόμαστε χρόνια πολλά!», έγραψε συγκεκριμένα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News