Παναθηναϊκός-Άρης: Τέλος τα σενάρια, «κλειδώνει» η έδρα του τελικού

Παναθηναϊκός-Άρης: Τέλος τα σενάρια, «κλειδώνει» η έδρα του τελικού

Ο τόπος διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος πολύ δύσκολα θα είναι άλλος, από το Ολυμπιακό Στάδιο με τις ιδέες της Τούμπας και της Λάρισας να «ακυρώνονται» για ευνόητους λόγους.

Το… καθιερωμένο «πινγκ πονγκ» ακολούθησε την επόμενη μέρα από τους ημιτελικούς αγώνες και την γνωστοποίηση του τελικού ζευγαριού αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής της σπουδαίας ποδοσφαιρικής γιορτής που διεξάγεται κάθε χρόνο στο φινάλε της σεζόν (18/5).

Για ευνόητους λόγους το Παναθηναϊκός – Άρης δε γίνεται να διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ στη Λάρισα το γήπεδο είναι μικρό για να φιλοξενηθεί ένας τελικός Κυπέλλου Ελλάδος. Στο Βόλο , αν γινόταν, θα επισκέπτονταν το γήπεδο μόνο οι φορείς, οι ομάδες και κάποιες οικογένειες.

Όλα, πλέον, οδηγούν στη λύση του ΟΑΚΑ. Εξάλλου, και ο κόσμος του Άρη θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αναβιώσει μνήμες από την εποχή του 2010, όταν είχαν κατέβει στην Αθήνα περίπου 30.000 οπαδοί των «κίτρινων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News