Παναθηναϊκός: Σε Cosmote TV, Mega, Ant1 οι μεταδόσεις στην Ευρώπη
Η Cosmote TV πήρεξανά τα τηλεοπτικά δικαιώματα σε Champions League, Europa League και Conference League για την επόμενη τριετία. Μερίδιο από την πίτα και σε Mega-Ant1.
Συγκεκριμένα από το 2024 έως και το 2027 θα προβάλει τους αγώνες ποδοσφαίρου των Champions League, Europa League και Conference League, μετά και τον δεύτερο γύρο προσφορών στον οποίο και συμμετείχε εκ νέου μαζί με Mega και Antenna.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το insider.gr, Mega και Ant1 πλειοδότησαν για παράλληλη μετάδοση συγκεκριμένων αγώνων. Το Mega διατήρησε το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα κάθε Τετάρτη που διεξάγεται στο Champions League. Αντίστοιχα ο Ant1 για πρώτη χρονιά μπαίνει στο παιχνίδι, έχοντας διασφαλίσει την παράλληλη μετάδοση ενός αγώνα κάθε Πέμπτη.
Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα τη διοργάνωση που θα συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, τα παραπάνω κανάλια θα δείχνουν τα παιχνίδια του!
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος γύρος επαφών είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο όπου και πάλι συμμετείχαν Cosmote, Ant1 και Mega με την Nova να μην κατεβαίνει καν στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων αναμετάδοσης.
Ωστόσο, ο πρώτος γύρος επαφών δεν απέφερε καρπούς, – καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα δεν ικανοποίησε την UEFA. Στον πρώτο γύρο εκτός έμεινε και η ΕΡΤ, η οποία στο παρελθόν είχε επιχειρήσει ν’ αναλάβει κι εκείνη τη μετάδοση κάποιων αγώνων.
Ο διαγωνισμός για τα δικαιώματα αναμετάδοσης πέρασε σε δεύτερο γύρο και οι ενδιαφερόμενοι κατέθεσαν εκ νέου προσφορές, προ εβδομάδων. Να θυμίσουμε ότι σήμερα τα δικαιώματα διαθέτει και πάλι ο ΟΤΕ, μαζί με την Alter Ego (Mega Channel). Η τελευταία έχει το δικαίωμα μετάδοσης ενός αγώνα κάθε Τετάρτη που διεξάγεται στο Champions League.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού