Παναθηναϊκός: Σένκεφελντ - Ούγκο στόπερ, Αράο στα χαφ

Πού είναι ο «βράχος» Σένκεφελντ; - Μήπως πρέπει να πάρει στόπερ ο ΠΑΟ;

Αποφάσεις καλείται να πάρει άμεσα ο Φατίχ Τερίμ για το κέντρο της άμυνας και τα χαφ ενόψει του ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπόλικη κουβέντα έχει γίνει εντός των τειχών του Παναθηναϊκού, αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Ουίλιαν Αράο.

Το δίδυμο Αράο – Γέντβαι πέτυχε στα περισσότερα παιχνίδια εντός της φετινής σεζόν, ωστόσο, κρίνεται άμεση η ανάγκη ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής, στην οποία ο Βραζιλιάνος και ανήκει.

Δεδομένου ότι ο Γέντβαι δεν θα προλάβει το ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο πράσινος τεχνικός δεν αποκλείεται να σκεφτεί ένα νέο δίδυμο στην άμυνα, προκειμένου να επαναφέρει τον Αράο στον άξονα.

Οι Ακαϊντίν – Ούγκο δείχνουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, ειδικότερα αν δεν αποδίδουν και τα χαφ, επομένως, μια λύση για τον Τερίμ είναι να δοθεί μια ευκαιρία στον «παλιό», τον Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ολλανδός προέρχεται από μια «γκέλα» στον αγώνα με την Κηφισιά και έναν τραυματισμό που δεν τον άφησε να συμμετάσχει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η πλαισίωση του Ούγκο με τον Σένκεφελντ φαντάζει μια πιθανή επιλογή για τον Τερίμ, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο, να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του.

Τα τρία επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, επομένως, θα πρέπει να βρει τη συνταγή ο Τερίμ εντός των επόμενων ημερών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News