Παναθηναϊκός: Τα κερδίζει ή τα χάνει όλα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

Τερίμ: «Ο Μπρινιόλι έδωσε πολλά στην ομάδα - Αυτό θέλω να του πω...»

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους τρεις συνδιεκδικητές του τίτλου στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Superleague και τα αποτελέσματα θα κρίνουν πολλά όσον αφορά την πρώτη θέση.

Οι «πράσινοι» θέλουν εμφάνιση… πρώτου γύρου και νίκη μέσα στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό για να ανέβουν ξανά στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα, αν καταφέρουν να κερδίσουν για 3η φορά σε ισάριθμους αγώνες τον Ολυμπιακό στην κούρσα του πρωταθλήματος, θα έχουν φέρει την κατάσταση στα μέτρα τους, διότι αμέσως μετά, θα ανοίξουν οι πόρτες της Λεωφόρου για το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, μέσα από τη Λεωφόρο ανοίγει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οποιαδήποτε απώλεια βαθμών μέσα στη Λεωφόρο, από δω και στο εξής, δύσκολα θα μπορέσει να καλυφθεί, αφού τα περιθώρια στενεύουν και πλησιάζουμε προς τον τερματισμό.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός: Τα κερδίζει ή τα χάνει όλα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News